White catalog
Image default
Business / Employment

5 voordelen van studiebegeleiding van een expert

 

Wij vonden online dat centrum voor educatieve ondersteuning Scriptium studiebegeleidingbiedt aan studenten aan het hoger onderwijs en aan universiteiten. We wisten eigenlijk niet zo goed wat dat nou precies inhoudt. Dus namen we de proef op de som en melden we één van onze medewerkers aan voor studiebegeleiding voor de studie rechtsgeleerdheid. Hieronder lees je over onze bevindingen en de 5 voordelen van studiebegeleiding van Scriptium.

 

  1. Zeer persoonlijk

Onze medewerker vertelde ons dat zij vond dat het grootste voordeel het persoonlijk contact is. Na haar aanvraag werd er contact met haar opgenomen en kon ze gedetailleerd vertellen waar ze precies tegenaan liep en waar ze hulp bij nodig had. Vervolgens werd de hele studiebegeleiding op maat gemaakt voor haar. Scriptium koppelde haar aan een studiebegeleider die precies zo studiebegeleiding kon geven zoals zij dat wilde.

 

  1. Geen vaste uurpakketten

Dat persoonlijke betekent ook dat de studiebegeleiding van Scriptium niet volgens vaste uurpakketten verloopt. Je zit dus nergens aan vast als student want je kunt zelf bepalen hoeveel uur je wil. Scriptium maakt dan voorafgaand aan het traject een offerte zodat je ongeveer weet waar je financieel aan toe bent. Vervolgens betaal je aan het eind van elke maand voor de uren die je gehad hebt. Zo betaal je dus nooit voor studiebegeleiding die je (nog) niet gehad hebt en zit je ook nergens aan vast. Ze werken bovendien ook zo voor scriptiebegeleiding en statistiekbegeleiding, dit beidt  spss hulp.

 

  1. Ondersteuning met andere diensten

Het was ook zeer fijn om als onderdeel van de studiebegeleiding gebruik te maken van de nakijkdiensten van Scriptium. Via de website kon onze medewerker teksten insturen die dan werken nagekeken door een juridisch expert op taal, structuur en inhoud. Ook voor de scriptie kon onze medewerker bij deze studiebegeleider terecht voor scriptiebegeleiding. Zij vond het heel fijn om eigenlijk alle aspecten van de studie met dezelfde begeleider te doorlopen.

 

  1. Online mogelijk

Eigenlijk was het ook heel fijn om online studiebegeleidingrechten te kunnen ontvangen. Dat betekende dat onze medewerker te allen tijde online in contact kon komen met de studiebegeleider om dingen te vragen. Via Skype kan er heel goed gewerkt worden en kan er ook prima persoonlijk contact gemaakt worden. Wij waren positief verrast over hoe goed dit werkt. Het voordeel is ook dat niemand hoeft te reizen en dat je altijd vanuit je eigen vertrouwde omgeving werkt.

 

  1. Een bron aan kennis

In de praktijk ervoeren we ook dat de studiebegeleider van onze medewerker vaak en goed kon terugvallen op Scriptium. Als centrum voor educatieve ondersteuning hebben ze talloze experts en specialisten die altijd kunnen bijspringen als je oorspronkelijke begeleider iets even niet weet. Scriptium heeft zoveel ervaring met studiebegeleiding en alle andere vormen van bijles, begeleiding en correctie, dat ze eigenlijk nergens meer van opkijken. Zo kun je al je vragen stellen en ook nog binnen 2 uur reacties terugverwachten.

https://www.scriptium.nl/