Site Overlay

Afgevallen maar toch nog niet blij

Plastische chirurgie is niet iets wat snel bij jonge dames in het hoofd komt, voornamelijk omdat dit toch wel, en helaas nog steeds, het boegbeeld is voor dames met een strak getrokken gezicht en veel te grote borsten. Maar het hoeft niet allemaal zo extreem. Dit is iets wat op valt en wat wordt onthouden, maar meer mensen zullen onder het mes hebben gelegen dan dat je eigenlijk voor mogen had gehouden. Misschien wel je oude buurmeisje, of de jonge docente die voor de klas staat van je kind.

Zo denken jonge dames niet snel na over een op zich best grote ingreep als een borstvergroting, maar kan het toch grote positieve gevolgen hebben op je leven en op de manier hoe je in je vel zit.

Bijvoorbeeld, wanneer een jonge dame op jongere leeftijd altijd al wat voller is geweest, is zij gewend geraakt aan vollere borsten, maar wanneer zij besluit om wat kilo’s kwijt te raken, gaan deze bijna van zelfsprekend ook weg van de borsten. Wat resteert is een jonge dame die blij is dat zij de kilo’s kwijt is, maar op de verkeerde plek. Zij blijft over met een cup maat die misschien wel twee keer zo klein is als voorheen. Zo heeft zij zich letterlijk en figuurlijk uit de naad gewerkt voor het gewenste lichaam maar is zij er toch nog niet tevreden over haar lichaam.

Dit euvel is te verhelpen zonder dat zij zich weer een slag in de ronde moet gaan eten om vollere borsten te kweken. Wat dacht je van een borstvergroting? Dit hoeft uiteraard niet meteen extreem maar een cup maat of twee groter ziet er heel natuurlijk uit, vooral wanneer jij zelf en je omgeving hier ook aan gewend was. Maar vergis je niet, een borstvergroting is niet het zelfde als twee meloenen kopen in de supermarkt Ga daarom ook altijd op onderzoek uit, en bedenk je zelf of je dit echt iets is wat je wil.

Om je verder op weg te helpen zal er altijd een consult ingepland worden, dit is voor jezelf maar ook zeker voor de arts die de ingreep gaat verrichten. De te gebruiken producten, begeleiding en borstvergroting kosten zijn natuurlijk bij iedere kliniek verschillend.

http://www.faceland.nl