White catalog
Image default
Business / Employment

All Dent is de plek voor al uw tandarts apparatuur

Als ik All Dent niet had ontdekt, weet ik ook niet ook niet of mijn tandartspraktijk nu zo geworden als als hij nu is. Samen met mijn vrouw wilde ik graag een praktijk oprichten speciaal voor mensen een handicap. Die hebben soms meer moeite om naar de tandarts te gaan en daarom willen wij ons daarmee onderscheiden. Maar daar hadden we ook de goede apparatuur voor nodig en dat was nog een flinke klus om te vinden.

De enige die ons kon helpen was All Dent

In het begin hadden we veel moeite om een bedrijf te vinden zoals All Dent. Eerst kwamen we steeds goedkope andere bedrijven tegen, maar we wilden juist meer kwaliteit overbrengen aan onze klanten. Bovendien moesten we een paar specifieke merken en stoelen hebben om bij een behandeling de beste service te kunnen aanbieden. Uiteindelijk kwam mijn vrouw bij All Dent terecht en daar vonden we alle spullen die we nodig hadden om de praktijk tot slagen te brengen. Omdat we zo’n grote bestelling hadden, leek het mij slim om eerst een offerte aan te vragen bij hun en dan contact op te nemen. Nadat we dit hadden gedaan maakte we een afspraak wanneer ze de spullen kwamen installeren en brengen en voor welke datum ik de tandarts apparatuur moest betalen.

Goede service en topkwaliteit

Op de dag dat we hadden afgesproken kwamen ze op tijd aan het begonnen ze meteen alles goed te installeren. Ze vroegen ook waar ik bepaalde apparatuur wilden hebben staan en dat vond ik erg fijn. Op een gegeven moment ging er iets stuk en die hebben ze zeer netjes opgelost. Ik zou gewoon een nieuwe krijgen en dat is erg fijn. Ik heb nu de eerste klanten al binnen en die vinden het fijn om bij ons zich te laten behandelen.

Bezoek de website

Wilt u meer weten over tandarts apparatuur en meer? Bekijk dan de website van All Dent via www.alldent.nl voor meer informatie. Bovendien kunt u daar gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aanvragen. Deze is geheel kosteloos.