White catalog
Image default
Business / Employment

Bijles in Rotterdam

Sommige leerlingen hebben moeite met het leren en maken van hun huiswerk. Dit is soms een tijdelijk probleem, maar het kan ook zo zijn dat leerlingen hier een tijdje moeite mee houden. Het kan dan verstandig zijn om aan de bel te trekken bij school. School kan je namelijk helpen met het zoeken van geschikte hulp. De eerste hulp kan zijn dat de leraar van het vak waarmee je moeite hebt. Dit helpt alleen niet altijd even goed omdat de leraar het zelfde uitlegt als normaal en je dit ook niet snapt. Daarom kan het inschakelen van een bijlesbureau in Rotterdam handig zijn. 

Een bijlesbureau bij jou in de buurt

Als je bijvoorbeeld een student bent aan de Erasmus universiteit en moeite hebt met bijvoorbeeld accountancy, moet je op zoek gaan naar een bureau die dit vaak aanbiedt en bij jou in de buurt is. Als je een geschikte hebt gevonden krijg je als eerste een intake gesprek. Bij dit gesprek wordt duidelijk wie jii bent en waar jij moeite mee hebt. Zo kan het bureau op zoek gaan naar een begeleider die bij jou past en jou het vak het beste uit kan leggen en kan motiveren. 

Wat als je toch niet tevreden bent ?

Het kan natuurlijk voorkomen dat je een aantal bijlessen hebt gehad en je toch niet helemaal tevreden bent. Trek dan aan de bel bij het bijlesbureau. Zij kunnen dan op zoek gaan naar eventueel een andere begeleider waar jij je wel fijn bij voelt en je resultaten wel beter van worden.

Related Posts

Het bezitten van machines; dit zijn de voordelen

Storing in de meterkast!

Uw persoonlijke telefoniste