White catalog
Image default
Business / Employment

Bouwsector met de handen in het haar: groot tekort aan personeel

Werk zoeken en vinden is gelukkig een stuk makkelijker geworden. Waren er vijf jaar geleden nog veel ontslagen in de bouwsector, komt men nu personeel tekort. Voor werkzoekenden is er dus veel veranderd. Ineens doet zich de mogelijkheid voor om te kiezen. Maar wat is een verstandige keuze? Dat hangt af van de vraag wat je wensen zijn. Wanneer je veel en diverse ervaring wilt opdoen en je nog geen zin hebt jezelf vast te leggen door bij een werkgever in dienst te treden kan je flexibel werken overwegen. Werken voor een uitzendbureau bijvoorbeeld geeft je de mogelijkheid ervaring op te doen in verschillende werkgebieden en bij verschillende werkgevers.

Werkervaring opdoen door flexibel werk

Flexibel werken biedt veel voordelen. Niet alleen het opdoen van uitgebreide ervaring is aantrekkelijk maar ook de mate van vrijheid om je eigen leven in te vullen zoals het voor jou het beste is. Misschien heb je plannen om nog een lange verre reis te maken, of in een minder prettig geval heb je tijd nodig om te zorgen voor iemand. Maar ook wanneer je bijvoorbeeld het opzetten van je eigen zaak wilt combineren met betaalde arbeid kan het werken voor een uitzendbureau de oplossing zijn. Zoek je werk in de technische- of bouwsector? Schrijf je dan in bij een technisch uitzendbureau. Zij hebben de meeste vacatures in het werk dat jij zoekt.

Aan de slag in de bouwsector?

Momenteel zijn er veel onvervulde vacatures in de bouwsector de verschillende uitzendbureaus in Nederland. Zo is er bijvoorbeeld veel vraag voor de vacature timmerman. Ben jij timmerman en doe je graag meer ervaring op? Neem dan vrijblijvend contact op met bureau uit jouw regio. Zorg ervoor dat je altijd je CV bij je hebt wanneer je op gesprek gaat. De intercedenten willen graag weten wat jij allemaal kan en wat voor jou passend is.

https://www.vacaturebouw.nl