Site Overlay

Celebrity nieuws

Tegenwoordig zijn we altijd op de hoogte van het doen en laten van de mensen die we bewonderen; de beroemdheden. Dit komt gedeeltelijk door hun eigen toedoen. Ze delen op instragram, snapchat, youtube, twitter, noem het maar op, waar ze mee bezig zijn. Daarnaast vertellen ze in interviews over hun persoonlijke leven. Op basis daarvan is hun leven dus al heel openbaar. Maar er is nog een extra laag, waar zij niks aan kunnen doen, die hun leven nog meer op straat legt. Dit zijn de gossip kranten. Hier wordt het laatste celebrity nieuws in vertelt. Met plaatjes en een verhaal wordt alles wat de beroemdheden privé uitvoeren uitgebreid vertelt. Vervelend voor de beroemdheden natuurlijk, maar heel veel mensen genieten met volle teugen van dit soort bladen.

Maar dit kan pas echt vervelend worden wanneer er iets omgaat in het leven van de beroemdheden dat ze liever geheim zouden houden. Bijvoorbeeld wanneer een beroemdheid een andere vriendin, naast zijn eigen vriendin, er op na houdt. Dat is een stuk lastiger te verbergen wanneer de camera’s constant op je gericht zijn. Of iets als een ziekte, bijvoorbeeld het covis 19 virus van dit moment. Natuurlijk is het fijn allemaal steunbetuigingen te horen. Maar je wordt tegelijkertijd ook de lachstok van mensen die je helemaal niet kent, die hele vervelende grappen over jou en je ziekte maken. Liever houd je dit privé en zorg je ervoor dat je alleen steun ontvangt van de mensen die er echt toedoen, namelijk de mensen in jouw omgeving van wie jij houdt, en die van jou houden.

Er zitten dus positieve, maar ook negatieve punten aan gossip bladen. Maar die keuze mag jezelf maken. Als je het heerlijk vindt om over te lezen, koop dan vooral zo’n krant. En anders laat je het gewoon links liggen.

 

 

https://www.showbizz24.be/