Site Overlay

Corona doorkomen

Nu alweer een jaar verder, vinden steeds meer mensen het steeds moeilijker om binnen te blijven zitten. Hoewel er natuurlijk ijs was om op te schaatsen, is dit voor een weekje geweest, en nu begint het alweer warmer te worden. Omdat nog steeds alles dicht is, is het leven een beetje hopeloos geworden. Winkelstraten zijn uitgestorven en zelfs parken zijn veel minder druk dan normaal. Veel jongeren hebben ook last van de corona druk en geven het leven een dikke onvoldoende op het moment. Veel mensen lopen tegen een burn out aan. Als je corona helemaal zat bent, dan zijn er een paar dingen die je kan doen om toch nog het gevoel te hebben dat het leven normaal is. Ook zijn er een paar dingen waar je rustig van wordt als je het allemaal even niet ziet zitten.

Veel buitenbeweging. Dit is het belangrijkste om corona goed door te komen. Wandelen is natuurlijk prima, en zorg er dan voor dat je veel natuurgebieden bezoekt, zoals het strand of bijvoorbeeld de amsterdamse waterleidingduinen. Als je niet zo’n wandelaar bent, dan kan je kijken of een longboard iets voor jou is, of een snelle fiets. Het is belangrijk om toch nog veel frisse lucht te krijgen, ondanks dat buiten bijna alles is gesloten.

Verander je huis in een prettige omgeving. Een extreem voorbeeld; als je van zwemmen houdt, dan is een oplaas bubbelbad misschien wel iets voor jou. Maar een oplaasbare jacuzzi is natuurlijk erg duur, dus er zijn andere dingen die je beter kunt doen. Zo moet je zorgen voor een gezellige woonkamer, met dekens. Ook moet je er voor zorgen dat je minimaal 1 binnenactiviteit doet, zoals een workout, een puzzel, of een bordspel.

Tenslotte zijn er bepaalde activiteiten die je wel gewoon nog kan doen. Zo kan je een goede strandwandeling maken of een zandkasteel bouwen, een picknick organiseren met je partner, of binnen schaatsen als het te warm is voor natuurijs.

 

 

 

 

 

 

 

https://www.opblaasbare-bubbelbaden.nl/