White catalog
Image default
Business / Employment

De hipste apps van dit moment

De hipste apps van dit moment

Kinderen, jongeren, ouderen en zelfs bejaarden kijken steeds meer op hun telefoon. Wat is er allemaal zo interessant aan dat mobieltje tegenwoordig? Het lijkt alsof we deze dagen niet meer zonder een telefoon kunnen. Als je er bij stilstaat is het heel bizar. Maar laten we eerlijk zijn: er zijn een hoop superhandige en leuke apps te downloaden op je mobiel. Elke app kunnen we danken aan de goede python developer of andere soort programmeur die het voor ons makkelijk heeft gemaakt. Welke apps zijn op dit moment hipper dan ooit?

 

Tripadvisor

Wie van reizen, leuke dagexcursies en lekker eten houdt, kan zich geen leven zonder tripadvisor bedenken. Door de handige app hoef je nooit meer onvoorbereid op vakantie te gaan. Je vind er namelijk allerlei reviews over alle bestemmingen die je kunt bedenken. Ook de ervaringen van restaurantbezoekers vind je er terug. En als je nog twijfelt over welk uitstapje je wil gaan maken, is de app meer dan ideaal.

 

Duolingo

Goed voorbereidt op reis gaan kan dus makkelijk door Tripadvisor. Maar wat als je op vakantie gaat naar een land waar de bevolking nauwelijks Engels spreekt? Of als je heel graag wil communiceren met de inwoners van het land in hun eigen taal? Dan kan je terecht bij de app van Duolingo. Daar volg je helemaal gratis een online cursus zodat je tijdens je vakantie in ieder geval de basisvaardigheden beheerst.

 

Breinspel

Een andere populaire app is die van het breinspel. Daar leer je hoe je het onbewuste brein inzet om mensen zo snel mogelijk in actie te laten komen. Na wat oefeningen op die app merk je snel dat je niet meer veel moeite hoeft te doen bij het maken van keuzes.

Alle generaties zitten voortdurend op hun telefoon. Door de grote hoeveelheid apps vind iedereen wel iets wat hem of haar bezighoudt. Een python programmeurof andere soort developers ontwikkelen steeds meer mooie apps waar wij van kunnen genieten. Voor je het weet, kunnen we straks echt niet meer zonder een mobieltje.

https://www.kojac.nl/