White catalog
Image default
Business / Employment

De meerwaarde van het uitzendbureau

Als je graag voor gemak gaat dan past een uitzendbureau daar prima bij. Zowel voor de werkzoekende als de werkgever is een uitzendbureau een fijne partner om snel doelen te bereiken. Was een uitzendbureau ooit het afvoerputje van de arbeidsmarkt is het nu een volwaardige, interessante en betrouwbare mediator. Aanbod en vraag komen bij elkaar op een overzichtelijke manier. Al het voorwerk wordt door de intercedenten gedaan. Ze weten precies wat de vraag van de opdrachtgever is en weten op elke vacature passende kandidaten te selecteren. Doordat ze oprechte interesse in mensen hebben weten ze goed te matchen. Ideaal dus voor alle partijen.

Zicht op de arbeidsmarkt

Elk uitzendbureau heeft goed zicht op de arbeidsmarkt en is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Als werkgever bouw je een vertrouwensband op met het bureau en hoe langer de relatie duurt des te beter de samenwerking wordt. Het bureau gaat uw bedrijf immers steeds beter kennen. Het voordeel van het aantrekken van uitzendkrachten ligt op diverse gebieden. Het begint bij het wervings- en selectieproces. Al het voorwerk wordt voor u gedaan en u krijgt alleen de meest geschikte kandidaten te zien. Daarna is het een kwestie van kiezen. Alle personele- en administratieve aangelegenheden worden door het uitzendbureau geregeld. En bij ziekte hoeft u niet door te betalen.

De uitzendkracht verdient ook aandacht

Een werknemer voelt zich graag verbonden met het bedrijf waar hij werkt. Dat is niet anders wanneer het een uitzendkracht betreft. Alleen in dit geval wordt er een band met het uitzendbureau (de feitelijke werkgever) opgebouwd maar ook met het bedrijf waarnaar toe uitgezonden is. Een bedrijf doet er goed aan zich daarvan bewust te zijn. Een uitzendkracht zal zich vaak anders voelen dan uw vaste personeel. Een beetje aandacht hiervoor kan wonderen doen. Bent u geïnteresseerd geraakt om een uitzendbureau in te schakelen? Neem dan vooral contact op met uitzendbureau Apeldoorn. Een solide en gemotiveerde partner!

https://www.vacaturebouw.nl