Site Overlay

Diamantboren

Diamantboren onmisbaar in de bouw
Diamantboren behoren tot de sterkste boorsoorten die er bestaan. Als u als aannemer of uitvoerder in de bouw werkt, weet u ongetwijfeld hoe nuttig een diamantboor is. Ze worden gebruikt om grote gaten in beton mee te boren. En verder om te boren in bijvoorbeeld hard natuursteen of in tegels. Maar ook gewapend beton moet er bij het gebruik van een boor van diamant aan geloven! Diamantboren zijn verkrijgbaar in allerlei soorten formaten en onmisbaar in de bouw. Zo worden deze boren gebruikt om gaten te creëren voor leidingen en stroomkabels. Verder hebben deze boren als voordeel dat u er zowel droog als nat mee kunt boren. Nat boren heeft als voordeel dat er geen stof rondvliegt en houdt tegelijk de boor goed koel.

Bekijk de brede collectie boren van groothandel AIC
Als professioneel bouwvakker kunt u de kwalitatief beste diamantboren snel en vertrouwd kopen in de webshop van de Aannemers Inkoop Centrale (AIC). In onze collectie vindt u ongetwijfeld een geschikt model voor uw opdrachten of algemeen klusser. Zo bieden wij boormachines en bijpassende boren aan van topmerken als Hitachi en Carat. Geweldige merken met een lange levensduur!

Bezoek onze webshop op aic.nl
Wacht niet langer, want een diamantboor is onmisbaar voor elk bouwbedrijf. Bekijk de website van AIC. Profiteer van ons grote aanbod, de aantrekkelijke prijzen en bestel eenvoudig online een voordelige en kwalitatief boor bij ons. En tijdens een project niet met lege handen staat, maar elk formaat gat in beton kunt boren.