Site Overlay

Dozenhal biedt de beste kartonnen dozen aan van heel Nederland

Als u zoek naar goede kwaliteit kartonnen dozen voor een goede prijs, dan moet u bij Dozenhal zijn. Dozenhal is de online website en webshop waar u kartonnen dozen op maat kunt bestellen en nog veel meer. Met de strakke prijzen en verschillende soorten diensten zijn wij uniek als bedrijf. Maak gebruik van onze diensten die u niet veel extra kosten!

Dozen in verschillende soorten en maten

Wij, van Dozenhal, hebben een uniek systeem waar u gebruik van kunt maken als klant. Het systeem werkt als volgt. U gaat naar de website en als u meteen op de hoofdpagina komt, ziet u een soort van invulschema. Daarin kunt u de exacte metingen van uw specifieke dozen invullen en kijken of wij deze op voorraad hebben of deze speciaal voor u kunnen maken. Wij hebben een diep assortiment van maar liefst 2.500 formaten, dus uw formaat doos moet hier wel tussen zitten. Is dit niet het geval? Dan maken wij deze speciaal voor uw bestelling. Via het invulschema kunt u meteen een offerte aanvragen om de dozen te bestellen en het kostenplaatje te zien. Wij hanteren de service, ‘Vandaag besteld, is morgen geleverd op aangegeven locatie.’

Meer opties?

Bij ons bedrijf heeft u meerdere mogelijkheden wat u kan met onze producten. Zoals het laten bedrukken van uw eigen design op de dozen. De feestdagen staan voor de deur en natuurlijk wilt u iedereen in uw bedrijf een klein kerstpakket geven. Waarom een saaie doos met spullen geven als er ook iets op kan?! Wij bieden deze dienst aan met een kleine extra bijdrage. Hierdoor mag u zelf bepalen wat er op de doos komt te staan en drukken wij deze voor u!

Bezoek de website van Dozenhal!

Bent u benieuwd of Dozenhal iets voor u heeft wat we snel bij u kunnen leveren? Bekijk dan op de website van Dozenhal voor meer informatie over al onze diensten en producten. U kunt ons ook, na de levering van uw product, op de website beoordelen. Onze klanten hebben ons een 8,9 gegeven als bedrijf. Dus laat uw mening ook horen van de geweldige service van Dozenhal!