White catalog
Image default
Business / Employment

Een feestje bouwen doe je zo!

Heb jij al veel te lang binnen gezeten door COVID-19? Heb jij wel zin in een feestje? Ga je bijna trouwen? Of wil jij je medewerkers trakteren op een personeelsfeest? Dan moet er veel geregeld worden en daar wil ik je wel een handje bij helpen! Scroll snel verder voor een hele lijst van wat jij moet regelen voor een onvergetelijk feest!

 

Eerst het belangrijkste; goede muziek! Een bandje of dj inhuren, boxen huren en een playlist maken, de keus is aan jou. Wat je ook kiest, zorg dat het past bij jouw feest. Is het een feest voor 50-plussers, draai dan geen Nicki Minaj of Cardi B. Kies dan meer iets in de trant van Elvis Presley of Maroon 5. 

 

Daarna de locatie. Wil je het binnen vieren, kies dan een makkelijk toegankelijk zaaltje. Kan je er met de fiets komen en zijn er parkeerplekken of fietsenstallingen? Of ben je buiten en is er kans op regen, regel dan een partytent. 

 

Tijd en datum. Een belangrijke beslissing. Een feestje na werktijden of een high tea in de middag. Op een werkdag, in het weekend of in de vakanties. Vaak is het handig om een tijd te kiezen als de meeste mensen vrij zijn, rond 18-22 bijvoorbeeld. Ook kan het handig zijn om bij de gasten te informeren welke dagen zij fijn vinden, je kan gebruik maken van een datumprikker. 

 

Dan nu het lekkerste op het lijstje, het eten en drinken. Stem het eten en drinken af op de tijd van het feest. In de middag wil je liever een taartje of kleine lunch met een wijntje of een Ice Tea. In de avond wordt er vaak flink gedronken en willen mensen bittergarnituur, een hele maaltijd of ijs als dessert. Daarnaast is het handig om te informeren naar wensen, zoals veganistisch of halal eten, en allergieën. 

 

Ik hoop dat u hiermee verder komt en dat het feest helemaal geslaagd was! 

 

http://artisticproductions.nl