White catalog
Image default
Business / Employment

Er goed verzorgt uitzien

Hoeveel tijd je er ook aan bestaat, het lukt gewoon niet. Telkens probeer je weer je beste ‘ik’ tevoorschijn te halen. Elke ochtend ben je weer een half uur kwijt om je uitstraling perfect je maken. Zodat je glimlach altijd is zoals je die graag wilt hebben. Zodat je weer die leuke indruk op iedereen kunt maken. Zodat alle klanten door niemand anders dan jijzelf geholpen willen worden. Of dat jij de persoon bent waarmee iedereen altijd mee wilt samen werken of de antwoorden mee wilt delen.

 

Vaak is de realiteit niet even fijn. Soms lukt die glimlach gewoon nooit en is het nog het enigste waar je over nadenkt. Je voelt je naar en bent niet gelukkig met het uiterlijk. Dat kan grote gevolgen hebben voor je zelfvertrouwen. Laat nou net zelfvertrouwen de eigenschap zijn die vaak veel invloed heeft op het dagelijkse leven. Tegenwoordig kun je niet meer de schoonheid op televisie of in bladen evenaren.

 

De verandering hoeft niet groot te zijn. Een kleine behandeling kan je heel erg de goede richting ophelpen. Lippen laten opvullen is bijvoorbeeld een erg simpele behandeling geworden. Hoe krijg je vollere lippen? Het is simpel uit te voeren maar lastig proces. Het moet daarom ook altijd uitgevoerd worden door een specialist. Deze specialisten kun je vaak herkennen aan verschillende keurmerken die de veiligheid en kwaliteit waarborgen, zoals de: De Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie.

 

Het lippen vullen zelf is een gemakkelijke behandeling voor de consument. De patiënt zal hoogstens een uurtje in de operatie kamer liggen. Onder narcose ga je niet. Een plaatselijke verdoving is alles wat nodig is voor deze behandeling. De specialist zal de lippen opvullen met zogeheten ‘fillers’. De fillers kennen veel verschillende merken, maar bevatten allemaal hyaluronzuur wat de structuur van de huid verbeterd.

http://injectableklinieken.nl/behandelingen/lippen-opvullen/