White catalog
Image default
Business / Employment

Hairtrends voor mannen

De trends in haarmode zijn voor vrouwen vaak erg duidelijk. De magazines voor mode staan vol met de nieuwste kapsel, kleuren en accessoires. Voor mannen is het vaak toch een stuk lastiger om de nieuwste hairtrends delft te volgen. Alleen op de catwalk tijdens de fashion week in de grote steden van de mode worden deze nieuwe stijlen echt duidelijk, maar daar wordt minder tot helemaal niet over bericht. Daarom zijn hier bij deze de nieuwste haar trends voor mannen. Bent u na het lezen van dit artikel geïnteresseerd? Neem dit artikel dan vooral mee naar uw herenkapper delft.  

 

  1. De surfer look

De surfer look gaat nooit uit de mode. Wat is dat dan, hoor ik u vragen? Nou, wat u daar bij voor moet stellen, is haar alsof het net uit de zee komt. Wild, krullerig en lichtelijk geblondeerd door het zonlicht. Het zout uit het zoute zeewater geeft het haar hier een volume en laat het vaak krullen, als u daar enige aanleg voor heeft. Moet u dan, om dit te bereiken, elke ochtend een duik in de zee nemen? Zeker niet, er zijn veel sprays voor haar die uw haar eenzelfde effect kunt geven, zonder dat daar enig koud water bij komt kijken.

  1. Slick

Haar wordt dit seizoen veel uit het gezicht gedragen. Bij kort haar is dit nooit een probleem geweest, dat zit altijd uit het gezicht. Heeft u echter en wilt u met de mode meegaan? Dan kamt u uw haar uit uw gezicht. Dit kan door het slick naar achter te kammen, maar kan ook door het haar naar boven te dragen.

  1. Fris kleurtje

Een nieuwe haarkleur kan soms wonderen doen! Kleuren als donkerblond, ijsblond en zwart zijn deze lente weer erg in de mode. Maar ook bijvoorbeeld highlights of een balayage zullen weer in de mode raken.

https://www.onekappers.nl