White catalog
Image default
Business / Employment

Het krijgen van geschikte bijles

Er zijn tegenwoordig veel verschillende studenten die op een andere opleiding zitten of een ander niveau doen. Hierdoor kan het best wel moeilijk zijn om geschikte bijles te geven aan die leerlingen. Zo zijn er wel veel bijlesbureaus die op al deze niveaus en bij al deze verschillende opleidingen bijles kunnen geven. Als student is het dan wel belangrijk dat je een goed gevoel hebt bij de bijlesgever en het bijlesbureau dat je wilt. Als je hier niet helemaal een goed gevoel over hebt kun je een nog opzoek gaan naar een nieuw bijlesbureau waarbij jij wel een goed gevoel hebt. 

Bekijk het bij de intake

Voordat je bij een bijlesbureau gaat beginnen krijg je eerst een intake. Bij deze intake wordt duidelijk wie je bent en waar je mee bezig bent. Zo komt het bijlesbureau erachter waar ze jou kunnen ondersteunen en wat voor begeleider ze denken dat je nodig hebt. Als je namelijk een begeleider hebt waarmee je een klik hebt, pik je de stof veel sneller op en is de kans ook groter dat je het vak haalt en dat je jouw school succesvol af kan sluiten. 

Wat als je niet tevreden bent over je begeleider 

Het kan natuurlijk zo zijn dat je geen klik hebt met de begeleider die je bijles moet geven. In de meeste gevallen is het dan zo dat je de lesstof niet zo goed opneemt als je een begeleider hebt die je niet helemaal aanspreekt. Trek dan optijd aan de bel bij het bijlesbureau waar je bijles krijgt.