Site Overlay

Ik hou van een eiken vloer

Ik hou van karakter, ik hou van betrouwbaar, ik hou van echt, ik hou van persoonlijkheid, ik houd van kracht en ik hou van duurzaamheid in mijn goedkope eiken vloer. Is er iets mooier dan een echte eiken vloer? Wat mij betreft niet. Al jaren droom ik van een eiken houten vloer die mijn interieur gedurende vele jaren zal verrijken. Bij Bax Houthandel kwamen wij terecht na een intensieve zoektocht via Google. Al hun vloeren, dus ook mijn toekomstige eiken vloer, produceren zij vanuit hun eigen fabriek. Af fabriek je eigen vloer kopen, is prijstechnisch natuurlijk zeer gunstig. En met meer dan 25 jaar ervaring, heb ik er wel vertrouwen in dat mijn toekomstige eiken vloer van Bax Houthandel een goed product is. Mijn man en ik werden vriendelijk en netjes te woord gestaan toen we in de showroom de eiken vloeren gingen bekijken. Wat een lust voor het oog is dat zeg. Zo prachtig al die natuurlijke houten vloeren. Zoveel mooier dan vloerbedekking. En ook zo hygiënisch vind ik zelf.

Waarom een massief eiken vloer?

Omdat een massief eiken vloer lekker robuust is en zo echt. Door en door. En als echte liefhebber van de natuur hou ik simpelweg van origineel. Ons werd aangeraden onze toekomstige eiken vloer te behandelen met een licht antieke natuur olie zodat het authentieke van een echte, massieve eiken vloer goed naar voren komt.

Een eiken vloer met karakter

We werden er ook op gewezen dat een massief eiken vloer wat kan werken. Maar dat hoort nu eenmaal bij een natuurproduct waartoe eiken vloeren behoren. Ik wist al bij het opgeven van de bestelling zeker te weten dat de nieuwe eiken vloer me heel blij zou maken. En dat is precies wat er gebeurd is toen de eiken vloer eenmaal gelegd was. Daarbij is hij ook nog eens heel eenvoudig te onderhouden en prachtig eigentijds met zijn 22 cm brede houten planken. Mijn jarenlange droom is werkelijkheid geworden. Ik ben sinds kort de trotse bezitter van een massief eiken vloer in de woonkamer. Het is prachtig geworden. Elke keer als we bezoek over de vloer krijgen, krijgen we complimenten over onze eiken vloer. Als dat geen opsteker is voor Bax Houthandel is?