Site Overlay

LED lampen E27 – Design en functionaliteit

E27 LED Lampen zijn klein in omvang maar groot in prestaties. Ze combineren verschillende technologieën in een zeer kleine ruimte. Hier leest u meer over het ontwerp en de functionaliteit van deze innovatieve “mini-lampjes”.

LED E27 LED LAMPEN Ontwerp

LED E27 verlichting en LED LAMP systemen bestaan in principe ​​uit drie componenten.

• Component 1: De LED E27 LED LAMP

De LED E27, LED LAMPEN chip is in de kern. Om het te beschermen tegen invloeden van buitenaf, is de chip gemonteerd in een behuizing. Deze behuizing bepaalt ook de LED E27, LED LAMPEN stralingsdiagram door de primaire lens.

• Component 2: De printplaat

De individuele LED E27, LED Lampen zijn gemonteerd op de printplaat. De LED E27, LED Lampen zijn gebonden aan de regelelektronica door de geleiders. De ondergrond zorgt voor de warmteafvoer.

• Component 3: De secundaire optiek

Secundaire optiek zoals lenzen, reflectoren en diffusers zijn gemonteerd op de printplaat en vul de LED E27, LED LAMPEN oplossing.

 

LED E27, LED LAMPEN Functionaliteit

LED E27, LED Lampen zetten elektrische energie – met andere woorden elektriciteit – in licht. Professionals noemen dit proces “elektroluminescentie”. Zelfs een kleine hoeveelheid energie is voldoende om de halfgeleider licht uitzenden. LED E27, LED Lampen kan zeer snel overschakelen van het uitzenden van licht tot niet te doen. De LED E27, LED LAMPEN licht kan worden geklokt in de MHz. Het menselijk oog kan niet zulke hoge snelheden inschrijving – het licht wordt derhalve gezien als verminderd, afhankelijk van de werkcyclus. Dit effect wordt gebruikt voor het dimmen van LED E27, LED LAMPEN lichten door middel van Pulse Width Modulation (PWM).

 

efficiency droop

De uitdrukking “efficiëntie droop” verwijst naar de afname van de efficiëntie van LEDs als elektrische stroom stijgt boven tientallen milliampère (mA). In plaats van het verhogen van de huidige niveaus luminantie wordt gewoonlijk verhoogd door meerdere LED’s in een bol. Het oplossen van het probleem van de efficiëntie droop zou betekenen dat huishoudens LED-lampen minder LED’s, die aanzienlijke kosten zou verminderen nodig zou hebben.

Naast het minder efficiënt werkende LED bij hogere elektrische stroom ontstaat warmte die hoger die afbreuk doen aan de levensduur van de LED. Vanwege deze verhoogde verhitting bij hogere stromen, hoge helderheid LEDs een industriestandaard werken op slechts 350 mA. 350 mA is een goed compromis tussen lichtopbrengst, efficiëntie en duurzaamheid. Thermisch beheer van high-power LED’s gaat vaak gepaard met het gebruik van heatsinks op de kruising temperatuur op een lager niveau te houden.

Vroege vermoedens dat de LED droop veroorzaakt door verhoogde temperaturen. Wetenschappers bleek het tegenovergestelde waar dat, hoewel de levensduur van de LED worden ingekort, verhoogde temperaturen eigenlijk de efficiëntie van de LED verbeterd. Het mechanisme waardoor efficiëntie droop werd geïdentificeerd in 2007 als Auger recombinatie, die werd genomen met gemengde reactie. In 2013, een studie afdoend geïdentificeerd Auger recombinatie als oorzaak van efficiency hangen.

https://leds-depot.nl/