Site Overlay

led strips en hun voordelen

Led Strip

Ben je op zoek naar een leuke manier van verlichting? Dan is een led strip een erg leuk idee, met deze strips kun je bepaalde onderdelen in bijvoorbeeld je keuken op een leuke manier verlichten. Dit kan zowel erg mooi zijn, alsook praktisch.

Voordelen led strip

Het gebruik van een led strip heeft vele voordelen boven andere soorten verlichting. Ten eerste is het relatief goedkoop vanwege de lange levensduur. Led verlichting gaat namelijk vaak vijf keer langer mee dan andere soorten verlichting, waardoor de investering mee valt. Verder verbruiken ze weinig energie, waardoor de stroomrekening bij het plaatsen van deze vorm van verlichting ook erg mee valt. Veel mensen merken het aan hun energierekening als ze andere soorten verlichting hebben vervangen met led lampen, dit is zeker het geval als je meerdere of zelfs alle lampen in je woning vervangt met led lampen. Dit komt omdat deze lampen maar 15% nodig hebben van wat andere lampen verbruiken.

Led verlichting is niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook erg goed voor het milieu. Vanwege de lange levensduur produceer je minder afval die op een milieu onvriendelijke manier verbrand moet worden. Hierdoor komen er ook minder schadelijke stoffen in de lucht, maar ook het feit dat de lampen minder energie verbruiken draagt al bij aan het milieu vriendelijke karakter van deze lampen. De natuur wordt namelijk minder belast met het opwinden van nog meer energie.

Het is dus zeker aan te raden om led strippen te laten plaatsen als je bijvoorbeeld je keuken of badkamer op een leuke manier wilt verlichten. Er zijn dan ook steeds meer mensen op de hoogte van de voordelen van deze led strips en er dus ook voor kiezen om deze strips te plaatsen. Wacht nu niet langer en profiteer ook mee van de vele voordelen die led strips te bieden hebben!

https://www.leds-depot.be/led-strips.html