Site Overlay

Loopbaan coaching nodig in Amersfoort?

Bent u op zoek naar een plek waar u loopbaan coaching kunt krijgen in Amersfoort? Dan bent u van harte welkom bij Zee in Beweging, wij staan klaar voor zowel particulieren als bedrijven. Eigenlijk zijn we een soort centrum voor fysieke en mentale vitaliteit voor onze klanten. Wij geloven namelijk dat u alleen uw beste beentje voort kunt zetten bij uw werk, wanneer u lekker in uw vel zit. Hierbij is het natuurlijk vanzelfsprekend dat u zowel fysiek als mentaal gezond bent, anders lukt dit niet. Samen gaan we hier dan aan bouwen. Misschien zijn dit niet de dingen waar u als eerste aan denkt bij loopbaancoaching, maar naar onze ervaring gaat de rest allemaal van een leien dakje zodra aan deze twee dingen gewerkt wordt. 

Speciale loopbaan coaching in Amersfoort

Het klinkt misschien gek, werken aan de fysieke en mentale gezondheid bij loopbaan coaching in Amersfoort, maar om verandering teweeg te brengen en daadwerkelijk meer te gaan bereiken. Op deze manier gaat het trainen van persoonlijke vaardigheden stukken makkelijker. Wij van Zee in Beweging proberen meer met onze cliënten te bereiken door expertises van verschillende gebieden te combineren, zoals fysiotherapie, coaching & counseling, psychotherapie, loopbaan coaching en diëtiek. Wij zeggen altijd, wie lekker in zijn vel zit, bereikt veel meer dan iemand die dat niet is. Een gezonde levensstijl is daarbij stap 1. 

Waarom Zee in Beweging? 

Waarom kiezen voor Zee in Beweging? Ten eerste leggen wij niet alleen de focus op de loopbaancoaching, maar bieden een totaalpakket aan waarbij u in veel meer verschillende gebieden in uw leven erop vooruit zal gaan dan alleen uw loopbaan. Daarnaast zijn er bij ons geen wachttijden, wij kunnen onze cliënten direct helpen zodra ze bij ons aankloppen. Bovendien kunt u bij ons verwachten dat we zowel een professionele aanpak gebruiken bij onze klanten, als een persoonlijke aanpak. Ieder individu en dus iedere loopbaan is op zijn beurt weer uniek, en daarom werkt een gestandaardiseerde aanpak gewoonweg niet. Dat is onze filosofie, en daar hebben we tot nu toe al heel veel cliënten een sprong vooruit kunnen helpen met hun carrière. Meer over loopbaancoaching Amersfoort van Zee in Beweging.