Site Overlay

Loopbaancoach Ede

De zoektocht naar loopbaanbegeleiding in Ede en omgeving hoeft niet lang te duren. Veel mensen bereiken op een zeker moment een punt in hun leven waarbij het besef ontstaat dat het plezier in het werk is verdwenen. Daar kunnen verschillende redenen voor zijn. Het kan zijn dat het fysiek gezien niet meer verantwoord is om het werk voort te zetten. Dan moet je denken aan fysiek zware beroepen die niet of nauwelijks te doen zijn wanneer een bepaalde leeftijd wordt bereikt. Een stratenmaker of dakdekker kan niet blijven doorwerken tot hij 67 jaar oud is. De vraag is dan, of je wilt wachten totdat het te laat is,of ga je van tevoren aan de slag om te kijken naar alternatieven. Het is natuurlijk uitermate wrang wanneer je met pensioen mag, je lichaam ook volledig is versleten. Daarom is het van belang om op tijd na te gaan denken over ander werk. Wanneer je op zoek bent naar een loopbaancoach in Ede en omgeving, neem dan eens contact op met BLCC. Naast het fysieke element zijn er nog andere factoren die een rol kunnen spelen. We hebben te maken met een snel veranderende wereld. Ook de arbeidsmarkt verandert enorm als gevolg van de technologische ontwikkelingen. Sommige banen zullen simpelweg verdwijnen. Robots en computers zullen het werk van mensen overnemen. Wanneer je behoefte hebt aan een loopbaancoach in Ede of omgeving, dan is BLCC een zeer geschikte partner.

BLCC Loopbaancoach Ede

Voor een loopbaancoach in Ede en omgeving ga je naar BLCC. Het moeten veranderen van loopbaan kan aardig wat stress teweeg brengen. Het werk wat je al die jaren hebt gedaan, voorziet in je behoeftes. Alle zekerheden in het leven houden direct verband met die vaste baan die je jarenlang hebt gehad. Wanneer je beseft dat dit weg gaat vallen, dan is het normaal dat je je zorgen maakt. Gelukkig zijn er specialisten op het gebied van loopbaanbegeleiding, die je hierbij kunnen helpen. BLCC is de loopbaancoach in Ede en omgeving die al voor velen het verschil heeft kunnen maken.

Talenten en interesses

Wanneer je op zoek gaat naar een loopbaancoach in Ede en omgeving, neem dan contact op met BLCC. BLCC gaat samen met jou op zoek naar iets wat bij jou past, rekening houdend met de hedendaagse omstandigheden op de arbeidsmarkt. Er wordt goed gekeken naar jouw talenten en interesses. Een loopbaancoach kan je doen beseffen dat je veel meer in je mars hebt. Voor een loopbaancoach in Ede en omgeving ga je daarom naar BLCC.