White catalog
Image default
Business / Employment

Meer dan 2500 formaten bij de Dozenhal

De online leverancier genaamd Dozenhal beschikt over een zeer groot assortiment aan kartonnen dozen en andere diverse verpakkingsmaterialen. U kunt kiezen uit meer dan 2500 formaten dozen met allen een andere afmeting. Zo zit er altijd een perfect formaat voor u tussen. Wij willen dit mogelijk maken omdat karton één van de meest duurzame verpakkingsmaterialen is. Met ons grote assortiment sporen wij mensen aan om vaker voor karton te kiezen dan bijvoorbeeld voor plastic. Naast dat ons verpakkingsmateriaal, in dit geval karton, een betere keuze is voor het milieu, kunt u er ook nog eens voor kiezen om een tweedehands kartonnen doos te kiezen. Wist u dat één hergebruikt golfkarton maarliefst 266 kilogram aan luchtverontreining bespaard? En wel 3m3 aan stortcapaciteit, 2026 kilometer brandstof voor een gemiddelde auto en wel twintigduizend liter water? Zoals u begrijpt levert dat voor ons milieu en klimaat vele voordelen op.

Dozen op maat laten maken bij Dozenhal

Als u toch niet een perfecte doos kunt vinden tussen de 2500 formaten dozen bij de Dozenhal dan kunt u er ook nog eens voor kiezen om een doos op maat te laten maken. Als u een doos op maat laat maken dan kunt u zelf de afmetingen bepalen en wordt het golfkarton naar uw wensen aangepast. Hierbij kunt u er ook nog eens voor kiezen om de dozen te laten bedrukken. Dit kan overigens ook met één van de standaard 2500 formaten kartonnen dozen. Heeft u een eigen onderneming en bent u nog startend? Kies er dan bijvoorbeeld voor om het logo van uw bedrijf op de dozen te laten bedrukken om reclame te maken voor uw onderneming en daarmee uw naamsbekendheid aanzienlijk te vergroten. Logo’s laten bedrukken op verpakkingsmaterialen is één van de meest belangrijke offline marketing technieken.

Snel geleverd met eigen transport

Heeft u uw bestelling snel nodig? Dan is Dozenhal een juiste keuze. Gezien wij over ons eigen transport beschikken, kunnen wij vaak uw bestelling al de volgende dag bij u thuis leveren. Heeft u een grote bestelling? Dan wordt dit zelfs gratis gedaan. Kijk voor de mogelijkheden op de website.