White catalog
Image default
Business / Employment

Mooiste zwembaden ter wereld

Op vakantie gaan is altijd leuk. Het liefst wil je naar een mooie plek waar je van vele dingen kan genieten. Vaak gaan mensen op vakantie naar een zee of een meer. Voor andere is het al genoeg als er een zwembad is om in te zwemen. Om je alvast een idee te geven van mooie zwembaden, hebben we in dit artikel de vier mooiste zwembaden ter wereld op een rijtje gezet

Op plek  vier van onze mooiste zwembaden ter wereld staat de infinity  pool op het Marina Bay Sands Hotel in Singapore. Het zwembad bevindt zich op de 57e verdieping en geeft je een fantastisch uitzicht over de skyline van de stad. Het is daarnaast ook het meest hooggelegen zwembad ter wereld.  ’s Avonds geeft dit het mooiste effect wanneer de stad verlicht is en jij in het zwembad ligt.

Op de derde plek staat het Ubud Haning Gardens Hotel in Bali, Indonesië. Het zwembad bestaat uit verschillende lagen en is erg speciaal en mooi ontworpen. Zo bevindt je je als het ware in de jungle terwijl je aan het zwemmen bent. Hierdoor heb je een geweldig uitzicht over de jungle en de rijstvelden van Bali.

 Op twee staat het zwembad van Sal Anfonso del Mar. Dit zwembad ligt in Algarrobo, een stadje vlak bij Santiago de Chili. Het zwembad is precies één kliometer lang en is bevat gefilterd oceaan water uit de Stille Oceaan, waar het zwembad aan ligt. Je kan zelfs duiken, surfen en andere watersporten uitoefenen in dit zwembad.

Maar het allermooiste zwembad bevindt zich in Tanzania. In de Four Seasons Safari Lodge in de Serengeti ligt een zwembad met een fantastisch uitzicht op de wilde natuur. Vlak naast het zwembad zijn wilde olifanten aan het badderen en aan het eten. Het zorgt voor een fantastische ervaring tijdens het zwemmen.

Wanneer je altijd wil genieten van een mooi zwembad, kun je ook besluiten er zelf een in je tuin te plaatsen. Wel heeft een zwembad redelijk veel onderhoud nodig. Daarom is het nodig om het zwembad afdekken met een zwembad afdekking.

http://zwembadafdekkingen.nl