White catalog
Image default
Business / Employment

Niemand dezelfde schoenen meer met de schoenen van Shoelia

Bij Shoelia vindt u de meest unieke schoenen. Niet alleen uniek, maar ook zeer opvallend. Shoelia houdt van kleurrijke schoenen met aparte printjes en speciale materialen. Shoelia staat voor bijzondere schoenen die ook nog handgemaakt zijn en van uitstekende kwaliteit. Vindt u de schoenen van het merk Pepe Milan dat wij verkopen nog niet uniek genoeg? Dan kunt u zelfs uw eigen schoenen op maat laten maken en of bijvoorbeeld uw eigen logo hierop laten bedrukken. Bij ons is er dus genoeg keuze: sneakers, pumps, veterschoenen, bijzondere trouwschoenen, schoenen van textiel, (lak)leer, satijn, suède of kurk, het kan allemaal. Is deze keuze allemaal een beetje te overweldigend? Vraag dan gerust naar ons advies. Bij trouwschoenen van Shoelia kunt u zelf een persoonlijke afspraak bij ons plannen (ook buiten onze reguliere openingstijden!) waarbij onze deskundigen op persoonlijke wijze advies zullen geven afgestemd op uw trouwoutfit (neem dan ook zoveel mogelijk mee waarmee wij kunnen werken!) zodat u er op uw speciale dag op uw best uit ziet en u naar huis gaat met uw ideale trouwschoenen. Trek dus de aandacht en steel de show met uw bijzondere schoenen van Shoelia!

Shoelia en accessoires

Shoelia is het eens met het statement dat accessoires de outfit af maken. Want bij uw bijzondere eyecatchers van een schoenen horen natuurlijk de juiste accessoires om deze nog beter tot hun recht te kunnen laten komen. Uw schoenen moeten bij uw outfit passen maar hierbij kunnen accessoires zeker niet missen. Hierom verkopen wij ook sokken, vlinderdassen, pochetten, riemen en overhemden voor bij uw nieuwe schoenen. Over nieuwe schoenen gesproken, deze willen we natuurlijk zo lang mogelijk zo nieuw laten ogen en voelen. Het is hierom zeer belangrijk om uw nieuwe schoenen goed te verzorgen zodat ze langer meegaan en er zo lang mogelijk zo mooi uit blijven zien. Bij Shoelia kunt u verzorgingsproducten van Marla kopen (denk aan crèmes, sprays en schoenspanners) en adviseren wij u hoe deze het beste te gebruiken.

Houd ons in de gaten

Shoelia organiseert regelmatig leuke acties, kortingen en evenementen voor onze klanten. Wilt u hiervan op de hoogte blijven? Bekijk dan onze site: https://www.shoelia.nl/