Site Overlay

Ondersteuning bij aankoop van een bedrijfspand

Schakel de bedrijfsmakelaar in voor het verkopen van
uw pand

U merkt dat uw onderneming sneller groeit dan verwacht en daar hoort een groter pand bij. U wilt met uw onderneming verhuizen richting de Randstad en bent  hierdoor op zoek naar een nieuwe locatie. Of er is een andere reden waarom u uw huidige pand graag wilt verkopen. Wat uw situatie ook is, in alle gevallen doet het u  goed om een bedrijfsmakelaar in te schakelen. Hier weten ze als geen ander wat  alle eisen zijn die aan een verkoop gebonden zijn en uw pand wordt snel en succesvol verkocht.

Ideaal in de regio’s Almere, Ermelo, Harderwijk, Nijkerk, Nunspeet en Zeewolde. 

 

Koop uw ideale bedrijfspand met de hulp van een
bedrijfsmakelaar 

Als u overweegt om een bedrijfspand te gaan kopen, wilt u natuurlijk wel dat dit volledig, al dan niet boven uw verwachtingen voldoet. Moet er een groot magazijn aanwezig zijn? Wilt u centraal gevestigd zijn in het stadscentrum of langs de snelweg? Hoeveel personeel moet er werkzaam kunnen zijn in het bedrijfspand? En hoeveel personeel moet er de komende vijf jaar kunnen werken? Geef uw wensen door aan de bedrijfsmakelaar.

Uw wensen vormen het uitgangspunt bij de makelaardij

Om het ideale pand voor u te vinden, gaat de bedrijfsmakelaar graag met u om tafel zitten. Uw wensen en eisen worden helder in kaart gebracht. Plan daarom gerust een afspraak in via het online contactformulier of neem contact op met de bedrijfsmakelaar per telefoon. Wellicht tekent u binnenkort al voor het gloednieuwe bedrijfspand in het stadscentrum of op het industrieterrein.