White catalog
Image default
Business / Employment

Schroevendraaier set

 

Om te kunnen klussen, heb je een schroevendraaier set en ander gereedschap nodig. Het is het makkelijkste om gereedschap te bestellen via internet, zoals via De Loodgietshop. De Loodgietshop heeft materiaal van een hoge kwaliteit, waardoor je jarenlang gebruik kan maken van je aankoop.

 

Verscheidene schroevendraaier set

De Loodgietshop heeft verscheidene schroevendraaier sets. Je kan een losse schroevendraaier kopen, maar je kan beter in één keer een volledige schroevendraaier set kopen. Hierdoor weet je zeker dat je altijd de juiste schroevendraaier in huis hebt. Het is tenslotte erg vervelend als je bezig bent met een bouwproject en je halverwege ontdekt dat je niet de juiste schroevendraaier in huis hebt. Je zult in dat geval je volledige project moeten onderbreken, om extra gereedschap te bestellen.

 

Waterpomptang, buigtang en meer

Naast schroevendraaier sets kun je ook verscheidene waterpomptangen, buigtangen en pijpsnijders bestellen bij De Loodgietshop. Met de Rothenberger buigtang zul je elke metalen buis kunnen buigen die er is. Met de slede kun je heel precies bepalen in welke vorm je de buis buigt. Hierbij kun je tot wel negentig graden een buis ombuigen. Een buigtang is geschikt voor verwarmingsbuizen, waterleidingen, klimaattechniek en sanitair. Met een pijpsnijder is het mogelijk om buizen door te snijden. De pijpsnijders zijn geschikt voor kleine ruimtes en kunnen met maar een paar omwentelingen al een buis doorsnijden.

 

Bestel gemakkelijk je schroevendraaier set

Voor een schroevendraaier set, waterpomptang en al het extra gereedschap kun je dus altijd terecht bij De Loodgietshop. Het makkelijke is dat je in een keer alle producten samen kunt bestellen. Hierdoor ben je in een keer klaar en hoef je niet op verschillende sites te zoeken naar de verschillende materialen. Het grote voordeel is dat wat je vandaag bestelt, je morgen al in huis hebt. Hierdoor hoef je niet lang te wachten op je schroevendraaier set of andere bestelde gereedschap.