Site Overlay

Schuifpuien

Bij het ontwerp van onze nieuwe woning hebben we bewust gekozen voor het gebruik van schuifpuien. Onze tuin die op het zuiden komt te liggen leent zich uitstekend voor schuifpuien. We hebben het geluk dat we een kavel hebben waarop we een vrijstaand huis kunnen bouwen. We hebben geen achterburen. Het uitzicht is adembenemend en typisch Hollands te noemen. Het zou toch eeuwig zonde zijn als we hier een muur met een paar deuren zouden laten bouwen. Tevens zal er door de schuifpuien enorm veel licht en warmte het huis binnenkomen. Schuifpuien verbinden binnen met buiten en zullen het gevoel geven alsof je je temidden het landschap bevindt waar je naar kijkt. Wanneer huis en tuin worden verbonden door slechts een deur, dan krijgt het huis direct een heel andere sfeer. Dit komt de beleving niet ten goede naar onze mening. De architect heeft ons middels een 3D weergave, een impressie gegeven van de woning van zowel binnen als buiten. Het is dan ook een waar genot, en we kunnen niet wachten om er te gaan wonen. De architect heeft ons ook enkele leveranciers van schuifpuien aanbevolen. In alle oprechtheid kunnen we stellen dat de firma Schipper uit Ede ons het meeste aansprak. De showroom is prachtig en ze waren niet te beroerd om zelf een kijkje te komen nemen bij de in aanbouw zijnde woning.

Schuifpuien bewust bij Schipper Ede

De schuifpuien hebben we zeer bewust bij Schipper Ede besteld. Wanneer het gaat om het bouwen van je eigen huis, dan moet je absoluut een goed gevoel hebben bij de partijen waarmee je in zee gaat. Bij Schipper Ede was er direct een vertrouwd gevoel. Afgezien van de schoonheid en de praktische aard van schuifpuien is er meer dan dat. Schuifpuien brengen nog andere voordelen met zich mee.

Geen onderhoud

Schuifpuien zijn gemaakt van aluminium en behoeven nauwelijks onderhoud. Daarbij hebben schuifpuien een uitstekende isolerende werking. Ze zullen een positief effect hebben op de energierekening. De schuifpuien worden overigens al vele jaren door Schipper Ede zelf gemaakt en geïnstalleerd. Zo heeft men alles in eigen beheer. Daaruit blijkt de ervaring en de Expertise.