White catalog
Image default
Business / Employment

Scriptie Engels nakijken – Beste scriptiebureau?

Scriptie Engels laten nakijken

 

Bij het schrijven van je Engelse scriptie of thesis kun je tegen diverse problemen aanlopen. Zo kan het voorkomen dat je onderzoeksvraag niet goed is opgesteld of dat je probleemanalyse onvolledig is. Ook kan het zijn dat je onvoldoende of onjuiste modellen hebt gebruikt, dat je resultatengedeelte onvolledig is, dat de betrouwbaarheid en validiteit van je onderzoek laag zijn of niet gewaarborgd, en dat je conclusies niet aansluiten op je onderzoeksvraag. Daarnaast kan je Engelse scriptie of thesis taalkundige gebreken bevatten.

 

Engelse scriptie laten nakijken bij Scriptium

 

Voor al deze zaken kun je terecht bij Scriptium, een scriptiebureau waar je je scriptie Nederlands of Engels kunt laten nakijken of om scriptiebegeleiding kunt vragen voor begeleiding bij het schrijven van je scriptie. Scriptium hanteert een schappelijk studententarief en werkt met specialisten uit elk vakgebied. Te denken valt aan studiedomeinen als rechten, communicatie, geschiedenis, filosofie, marketing, international business, management, politicologie, psychologie, ict, verpleegkunde en zorg. Op jaarbasis kijken de correctoren van Scriptium meer dan 1500 scripties na en begeleiden ze honderden studenten. Een garantie om te slagen is de scriptiehulp van Scriptium niet, maar het slagingspercentage is wel zeer hoog (rond de 95%).

 

Scriptium werkt met native english speakers als het gaat om het nakijken van je Engelse scriptie. Daarmee wordt de optimale kwaliteit gewaarborgd, omdat zij fouten kunnen ontdekken die Nederlandse correctoren niet zien. Behalve op taal en structuur, kun je je Engelse scriptie ook op inhoud laten controleren. Daarmee biedt Scriptium een unieke dienst. Scriptium heeft nakijktermijnen van 20 uur, 4 uur en 7 dagen, en biedt daarmee de snelste service van Nederland.

 

Wens je meer te weten? Stuur dan een mail met al je vragen naar info@scriptium.nl, en je zult snel antwoord op deze vragen krijgen. Neem ook een kijkje op de blog van Scriptium als je op zoek bent naar specifiek informatie en artikelen.

http://www.scriptium.nl/scriptie-nakijken