Site Overlay

Sieraden display: een persoonlijk en uniek cadeau

Met de sieraden display van Nova heeft een geschikt cadeau voor iedere gelegenheid. Is uw moeder binnenkort jarig? Of heeft een fijne collega die weggaat? Met dit cadeau laat u uw waardering merken aan hen die u dierbaar zijn. Het cadeau can compleet persoonlijk gemaakt worden door een afbeelding, logo of tekst op het product te laten drukken – zo laat u extra duidelijk merken dat u aan de ontvanger heeft gedacht.

Geen sieraad maar een sieraden display

Het is erg gebruikelijk om iemand een sieraad cadeau te doen maar een sieraden display is in dit geval een veel origineler cadeau. Waarschijnlijk ziet de ontvanger het cadeau niet aankomen en iedereen houdt van een cadeau waar extra aandacht aan besteed is. Dit product geeft men de kans om hun horloges, ringen, oorbellen of een ander sieraad netjes op te bergen en te bewaren op één plek. Zo zijn er oorbellenrekjes in verschillende vormen, maten en kleuren of een hals van velours om de mooiste kettingen of sjaals te presenteren. Met deze cadeaus kan men een mooie plekje geven aan hun waardevolle spullen.

Bestelinformatie

Nova is een webshop en biedt naast een display ook sjaals en andere producten aan. Via de webshop kan u gemakkelijk uw bestelling plaatsen in de winkelwagen en kunt u afrekenen via iDeal, Creditcard, PayPal, BanContact of een overboeking. Elke bezorging is gratis ongeacht het bedrag dat u in de webshop hebt besteedt of dat u woonachtig bent in België of Nederland. Bestelling die voor 12.00 worden geplaatst worden vaak nog dezelfde dag verstuurd en dus de volgende dag bij u thuis geleverd of bij de persoon wie u het product cadeau wil doen. Bevalt het product toch niet? Dan kunt u tot 14 dagen na de levering het product retourneren in de originele verpakking.

U kunt Nova bereiken via het e-mailadres dat gepresenteerd staat op de webshop of telefonisch. Nova is bereid om uw vragen, opmerkingen of klachten te beantwoorden en te verhelpen binnen de kantooruren of laat een bericht achter op de website van Nova Sieraden Displays met uw persoonlijke gegevens.