Site Overlay

taffe industriele tafels, industriele tafel

Bij Taffe tafels kunt u voor alle soorten industriele en vintge tafels terecht. Vanuit de werkplaats in heemstede worden alle tafelmodellen op ambachtelijk wijze met de hand gelast geslepen en op maat naar wens gemaakt. Op de website vindt u het online aanbod van verschillende soorten modellen tafels die te gebruiken zijn als restaurant indeling, kantoor of eetkamer. In onze showroom bij het online aanbod kunt u kiezen tussen verschillende soorten robuuste tafels, van gietijzer, op maat gelaste of lasergesneden tafel onderstellen. Alle taffe tafels zijn geinspireerd door de industrialisatie en de zware werktuigen die daarbij gebruikt werden. De oude machines en gereedschap geven een mooi tijdloos beeld weer van deze periode. Die gietijzeren machine onderstellen bijvoorbeeld worden gebruikt als tafel onderstellen. Wat een oude tafel met oud hout en gietijzeren onderstel zo zeer in trek maakt. 

Houtsoorten

Naast de verschillende soorten industriele tafel, en stalen tafel onderstellen en gietijzeren tafelonderstellen is er ook keuze tussen de houtsoorten. De tafelbladen worden ook geheel naar wens gemaakt. Op deze manier kunt u een tafel uitzoeken met de houtsoort en het onderstel geheel naar wens. Er is keuze tussen een eikenhouten tafelblad, een wagonplanken tafelblad of er kan gekozen worden voor een oud houten tafelblad. Bij de wagonplanken kan er gekozen worden tussen de geborstelde wagonplanken of de geschaafde versie. Bij de geschaafde versie worden de planken over een vlakbank gehaald, industriele tafel. Hierbij wordt de toplaag van de wagonplanken afgehaald waardoor de lichtere delen van het eiken mooi naar voren komen. Bij de geborstelde versie worden de wagonplanken licht opgeborsteld waarbij de planken hun oude en ruige uiterlijk blijven behouden. 

In hoogte verstelbare tafels

Ook kan er gekozen worden voor een industriele tafel, in hoogte verstelbare cranktafel. Deze tafels zijn in hoogte verstelbaar doormiddel van een handwiel. Door aan het handwiel te draaien gaat het tafelblad omhoog of omlaag. Op deze manier kan het tafelblad op gewenste hoogte gezet worden. Erg handig om de tafel als staantafel te gebruiken or er krukken aan te zetten. Deze in hoogte verstelbare tafel zijn in twee uitvoeringen. De in hoogte verstelbare tafel met lasergesneden tafelpoten of een in hoogte verstelbare tafel die gemaakt is van kokerprofielen. Beide in hoogte verstelbare tafels zijn zeer robuust en solide. Deze in hoogte verstelbare tafels zijn met verschillende soorten hout mogelijk. Zowel met wagonplanken als met massief gerookt eiken, industriele tafel.

 

Bij interesse kunt u ons contacten via whatsapp, de website www.taffe.nl of telefoon zie hieronder.

Taffe Industriële & Vintage Tafels, Heemstede Whatsapp/Telefoon: 06-41045902

http://www.taffe.nl