Site Overlay

Traineeship volgen bij de gemeente

Bent u klaar met uw bachelor of masteropleiding? Kom dan een traineeship gemeente volgen bij Newpublic. Op deze manier kunt u direct aan de slag en veel werkervaring op niveau opdoen. Het kan lastig zijn om als afgestudeerde direct een baan te vinden. Specialiseer en ontwikkel uzelf door het volgen van een traineeship gemeente.

Hoe ziet een traineeship eruit?

Tijdens een traineeship gemeente volgt u twee jaar lang een uniek traject. Tijdens dit traject bent u werkzaam bij een gemeente naar keuze, u kunt dus gewoon in eigen omgeving aan de slag. Naast het volgen van een studiemodule bent u werkzaam in de gemeente. U heeft een functie als trainee, maar kunt uw vaardigheden wel direct toepassen. Een achtergrond in Bestuurskunde? Wordt dan werkzaam als projectleider bij de gemeente tijdens uw traineeship.

Voor wie is het geschikt?

Newpublic biedt unieke traineeships aan voor jong talent. Idealiter verzorgt Newpublic traineeship gemeente voor net afgestudeerden. Heeft u echter minder dan drie jaar werkervaring na uw opleiding? Ook dan kunt u zich aanmelden voor een traineeship gemeente. Sluit uw opleiding aan bij gemeentelijke taken en bent u in het bezit van een bachelor of masterdiploma? Dan is de traineeship perfect voor u. Wilt u meer informatie over deze unieke traineeships? Neem dan een kijkje op de website Newpublic.nl.