White catalog
Image default
Business / Employment

Uw persoonlijke telefoniste

 

Je krijgt niet altijd even veel vrijheid op het werk. Soms zal je je moeten aanpassen en kun je even nergens anders aan werken. Het is moeilijk om met alles rekening te kunnen houden. Onverwachte activiteiten en problemen zijn natuurlijk niet in te plannen en kan daardoor dus geen rekening mee worden gehouden. Het is erg vervelend om te moeten stoppen met je primaire processen om een ander proces uit de brand te kunnen helpen door vertragingen of ongelukken. Dit kunnen ondersteunende processen zijn als administratie of telefoonopname.

 

Je wilt het liefste niet constant moeten stoppen met waar je mee bezig bent. Op deze manier wordt je constant uit je ‘flow’ gehaald door die onverwachte telefoontjes. Tijdens een belangrijkere activiteiten dan zou je de telefoon niet eens kunnen beantwoorden. Denk hier bijvoorbeeld aan een belangrijke vergadering voor het werk. Vaak kun je al zien wie u probeert te bellen, maar dat geldt natuurlijk niet voor mogelijke klanten.

 

Om u zelf rust te kunnen geven tijdens het werken aan bijvoorbeeld een belangrijk project of wanneer u zich gewoon even moet concentreren om een deadline te kunnen halen dan kan het handig zijn om de telefoonopname uit te besteden aan een telefoonservice. Zij kunnen dan de telefoon voor u opnemen zodat u dat niet hoeft te doen. Na het gesprek van de beller met de telefoniste zal de telefoniste een verslag van het gesprek via de mail doorsturen. U zou dus nooit meer menselijk contact hoeven hebben.

 

De telefoniste die u krijgt toegewezen zal uw eigen persoonlijke telefoniste worden. Om de beste service te kunnen leveren zal de beller altijd te maken krijgen met altijd dezelfde telefoniste. Een telefoniste wordt geacht minstens vier jaar ervaring te hebben met professioneel telefoneren.

 

Natuurlijk kunt u er voor kiezen om voor slechts bepaalde dagen of uren de telefoon door te schakelen naar een telefoniste. Een onverwachte vergadering zorgt dan niet voor problemen omdat u de telefoon gemakkelijk kunt doorschakelen.

https://www.bizziphone.com/