Site Overlay

Vacature verzekeringen

Vacature verzekeringen

Vacature in verzekeringen vinden?

Op zoek naar een vacature in verzekeringen? U bent niet de enige in Nederland die op zoek is naar een baan. Maar niet getreurd, in de verzekeringsbranche zijn zeker banen te vinden. Voor het zoeken naar een baan zijn er een aantal punten belangrijk:

– Zo is het belangrijk om een baan te zoeken die bij u past. Dit klinkt erg logisch, maar toch zijn er veel mensen die een baan zoeken die niet bij hen past.
– Zorg voor een verzorgde en duidelijke CV en motivatiebrief.
– Zorg ook dat uw online ‘CV’ erg goed uit zien. Hiermee wordt uw LinkedIn- en Facebookprofiel bedoeld. Deze wordt namelijk zeker gecheckt door uw toekomstige werkgever.

De plek voor verzekeringen vacatures

Er zijn een groot aantal websites waar u vacatures kunt vinden. Iedere website heeft zo zijn voordelen. U kunt natuurlijk ook nog steeds langsgaan bij een uitzendbureau. Maar voor een full time baan in de verzekeringsbranche moet u zeker weten de website van Rochewood.nl bekijken. Hier vindt u vacatures in verzekeringswerk. U heeft de mogelijkheid om de vacatures te filteren op vakgebieden. Zo kunt u onder andere kiezen voor Insurance, banking en detachering/interim. Solliciteer snel en ontvang binnen 5 dagen een persoonlijke reactie.

Vacature in verzekeringen voor jou

Het in 2011 opgerichte bedrijf, genaamd Rochewood, is in 6 jaar gegroeid van 4 professionals naar 75! Het doel in de afgelopen jaren is nog steeds hetzelfde, namelijk: de beste willen zijn. Binnen Rochewood is ontwikkeling een belangrijk begrip. Er is genoeg ruimte om jezelf en jouw loopbaan te ontwikkelen. Door uitdagende opdrachten en opleidingen, wordt u kennis vergroot. En niet te vergeten de uitstekende ervaringen die u op doet. Bent u al nieuwsgierig? Neem dan snel een kijkje op de website! U kunt Rochewood natuurlijk ook bereiken op 0341 76 34 08. Een mail sturen kunt u doen naar info@rochewood.nl

https://www.rochewood.nl/vacatures/insurance/