Site Overlay

Volg de allerbeste heftruckopleiding in Amsterdam

Volg een heftruckopleiding in Noord-Holland

Bent u opzoek naar een heftruckopleiding in de buurt van Amsterdam of Noord-Holland? Dan zit u bij ons goed! Wij hebben een team van vakkundige en enthousiaste trainers die u graag willen begeleiden tijdens het behalen van een het heftruckcertificaat in Amsterdam Dus wilt u uw heftruckcertificaat halen in Amsterdam? Volg dan een heftruckopleiding op bij de trainingslocatie in Amsterdam.

De besturing van een heftruck mag niet onderschat worden

De Arbowet en verschillende verzekeraars eisen dat heftruckchauffeurs in het bezit zijn van grondige instructies voordat zij een heftruck gaan besturen. Echter is het woord ‘grondig’ ontzettend vaag. Niemand weet de definitie exact in te vullen, omdat deze voor ieder anders is. Wat voor de ene grondig genoeg is, is dat voor de ander nog lang niet. Wanneer de inspectie langs komt kunnen er al snel de nodige discussies ontstaan. Deze inspectie kan u een boete opleggen en kan zelfs uw hele magazijn of opslag stil zetten. Dus laat het er niet op aan komen en ga voor zekerheid en voorzie uw heftruckmedewerkers allen van een heftruckcertificaat.

Een heftruckopleiding ingedeeld in verschillende niveaus

Onze heftruckopleiding hebben we opgedeeld in verschillende niveaus, hiermee voorkomen we dat mensen onder of boven hun eigen niveau zullen moeten werken. Het eerste niveau dat wij aanbieden is de heftruckopleiding voor beginners. Deze opleiding is voor mensen die nog helemaal geen ervaring hebben met de besturing van een heftruck. De theorie en praktijk zal, net zoals elke andere heftruckopleiding, worden afgewisseld. Het tweede niveau dat we aanbieden is de heftruckopleiding voor gevorderden, deze is voor mensen die al veel ervaring hebben met de besturing van de heftruck, maar nog niet in het bezit zijn van een heftruckcertificaat. Het laatste niveau dat we aanbieden is de heftruckopleiding voor experts. De opleiding is bedoeld voor mensen die al in het bezit zijn van een heftruckcertificaat maar waarvan deze binnenkort gaat verlopen of al is verlopen. Met deze herhalingscursus kan het certificaat verlengt worden met vijf jaar.

http://www.blomopleidingen.nl/