Site Overlay

Volg een passende heftruckopleiding in Amsterdam

Een heftruckopleiding in Amsterdam

Wilt u graag zelf graag een heftruckopleiding volgen of voor uw medewerkers in de buurt van Amsterdam? Wilt u dat al uw medewerkers snel en met vakkundige trainers hun heftruckcertificaat halen. En het zou helemaal fijn zijn als u niet zo ver hoeft te reizen om de heftruckopleiding te volgen. Bij een heftruckopleiding in Amsterdam bent u in goede handen, deskundigheid staat bij ons voorop!

 

Het belang van een heftruckcertificaat

Volgens de Arbo-wet en verschillende verzekeringen moeten alle heftruckbestuurders in het bezit zijn van goede instructies voordat zij een heftruck gaan besturen. Maar wat behoort nou eigenlijk tot goede instructies? Dit is een welbekend discussiepunt. Echter moet u deze discussies wel proberen te voorkomen met verzekeraars, dit kan u verschillende boetes opleveren of ervoor zorgen dat uw magazijn of opslag geheel stilgelegd wordt, wanneer uw medewerkers of uzelf niet goed bent opgeleid. Deze discussies met verzekeraars zult u dus echt moeten voorkomen, zeker wanneer er net een ongeval heeft plaatsgevonden. Ga daarom voor de zekerheid, en volg zelf een heftruckopleiding of schrijf uw werknemers een heftruckopleiding voor!

 

De heftruckcursus

Een basisheftruckopleiding neemt twee dagen in beslag, de praktijk en theorie wordt in deze dagen afgewisseld. Deze opleiding is geschikt voor heftruckbestuurders die nog geen enkele ervaring hebben met het besturen van een heftruck. De leeftijdsregels voor het besturen van een heftruck zijn het zelfde als bij de besturing van een auto. Dit betekent dat wanneer je 16 jaar bent, onder begeleiding een heftruck mag besturen, en wanneer je de leeftijd van 18 hebt bereikt, je zonder begeleiding de heftruck mag besturen.

Tevens kunnen heftruckbestuurders met ervaring ook bij ons terecht. Zij komen dan in aanmerking met een herhalingscursus. Deze herhalingscursus zal enkel een dag in beslag nemen, gedurende deze dag wordt de theorie en praktijk opgefrist en zal je aansluitend (opnieuw) een examen afleggen.

http://www.blomopleidingen.nl/