White catalog
Image default
Business / Employment

Voorkom een allergische reactie bij het personeel

Voorkom een allergische reactie bij het personeel

Als je een bedrijf hebt met personeel in dienst, dan weet je als niemand anders hoe vervelend het soms kan zijn om met iedereen zijn allergieën rekening te moeten houden. Je wil natuurlijk niet verantwoordelijk zijn voor een heftige allergische reactie bij een van je medewerkers. Gelukkig zijn er bepaalde producten die je goed kunt gebruiken om de meest voorkomende allergieën tegen te gaan.

 

Stof

Allergie voor huisstofmijt is één van de meest voorkomende soort in Nederland. De kans is  daardoor erg groot dat één van je medewerkers last krijgt van een allergische reactie wanneer hij of zij in aanraking komt met teveel stof. Om dit probleem te voorkomen op de werkvloer, kan je op zoek gaan naar een stofzuiger met minimaal 99% schone luchtuitstoot. Wanneer je als vloerbedekking tapijt hebt, gebruik je een tapijtreiniger.

 

Schoonmaakmiddel

Tegenwoordig voegen fabrikanten van alles toe in schoonmaakmiddelen. Dat is nodig omdat consumenten steeds meer eisen hebben. Zij willen bijvoorbeeld dat het schoonmaakmiddel extra lang goed en lekker blijft ruiken. Heb je werknemers die last hebben bepaalde schoonmaakartikelen? Ga dan voor natuurlijke schoonmaakmiddelen zonder extra chemische toevoegingen.

 

Voedselallergie

Een ander veel voorkomende soort allergie is voedselallergie. Dit kan je natuurlijk eenvoudig oplossen door je werknemers zelf hun eten mee te laten nemen naar werk. Dan hoef je je ook geen zorgen te maken over de ingrediënten van de maaltijden. Wel is het belangrijk dat je het eten van het personeel vergoedt en dat je ervoor zorgt dat er altijd voldoende fruit voor iedereen beschikbaar is.

 

In Nederland hebben veel mensen last van bepaalde allergieën. De kans is daardoor groot dat je een werknemer hebt met voedselovergevoeligheid of iemand die allergisch is voor stof of bepaalde schoonmaakmiddelen. Een heftige allergische reactie bij het personeel voorkom je als ondernemer eenvoudig door je winkel goed schoon te houden met biologische schoonmaakmiddelen en met kwalitatieve stofzuigers met een goede luchtuitstoot. 

https://www.fayon.nl/