White catalog
Image default
Business / Employment

Waar kun je terecht met vragen over je loopbaan?

Er zijn situaties en momenten in het leven waar een beetje begeleiding of coaching op zijn plaats is. Gelukkig weten de meeste mensen de weg naar deskundigen te vinden. Voor een van de belangrijkste dingen in het leven, je loopbaan, kun je voor vragen terecht bij een loopbaancoach. Dat is niet decadent en het betekent niet dat je een mislukking bent, het zegt wel alles over je wens de volgende carrièrestap wel overwogen te nemen. Daarmee is het een heel verstandige keuze om deze professional op te zoeken.

Wat doet een loopbaancoach

Het woord coach zegt het al: je wordt begeleid in je zoektocht die te maken heeft met je loopbaan. Een loopbaan kent vele kanten en daarmee bestaan er ook heel veel verschillende loopbaanvragen. Of je nu op zoek bent naar antwoord op de vraag wat je nu precies wilt, naar meer informatie over scholing en opleiding, naar de mogelijkheden om als zelfstandige te starten of naar de gevolgen van werken in het buitenland, voor al deze vragen kun je terecht bij de loopbaancoach. De coach zal vragen, spiegelen, confronteren waar nodig, je uitnodigen out of the box te denken, je laten ervaren hoe nieuwe werksituaties voor jou zijn. Op deze manier krijg je beter zicht op jezelf, op wie je bent, wat je kan en wat je wilt.

Hoelang duurt een coachingstraject

Een coachingstraject is maatwerk. Hoe lang de begeleiding nodig is is per geval verschillend. Soms zijn coaches gebonden aan een maximum aantal contactmomenten. Meestal wanneer een werkgever de kosten op zich neemt. Een traject spreek je samen af. Woon je in de omgeving van Zwolle en overweeg je een loopbaancoachingstraject? Neem dan eens vrijblijvend contact op met loopbaancoach Zwolle. Ze hebben ruime ervaring en kunnen elke loopbaanvraag aan. Investeer in jezelf, investeer door loopbaancoaching. Je kan uiteindelijk zelf antwoord op je vraag geven. Daar ging het tenslotte om.

https://kompaszie.com