White catalog
Image default
Business / Employment

Waarom zijn de foute kersttruien zo gewild?

De kerst komt weer in zicht. Over enkele maanden zullen we de donkere avonden spenderen op de bank met een kopje heerlijke, warme chocolademelk (met slagroom) en een klassieke kerstfilm op de achtergrond. Dat is niet alles! De foute kersttrui mag absoluut niet ontbreken.

De populariteit van de foute kersttruien blijkt jaarlijks toe te nemen. Zo gaven de cijfers van een online kledingwinkel aan dat de zoekterm ‘foute kersttruien’ met ruim 360% was toegenomen ten opzichte van 2014! Maar waarom blijven de kersttruien zo gewild?

Comfort Christmas

Gedurende de kerstdagen verplichten velen zich om zich op te tutten en stralend te verschijnen aan de gedekte eettafel. Echter zit een strak, glitterend jurkje niet zo comfortabel als gewenst. De foute kersttrui is een ideaal alternatief dat zowel een feestelijke als kerstige uitstraling heeft.

Gezelligheid boven alles

Kerst wordt vrijwel altijd geassocieerd met gezelligheid. De heerlijke hapjes, de gezellige gesprekken met de familie en de fantastische kerstfilms stralen gezelligheid uit. In dit rijtje kan de foute kersttrui absoluut niet ontbreken. Wat straalt meer gezelligheid uit dan een trui met lichtjes, rendieren, kerstmannen en wellicht zelfs muziek?

Hoofdrol in een film?

De kerstdagen kunnen niet worden afgesloten zonder een feel-good-kerstfilm te hebben gekeken. Wellicht is je weleens opgevallen dat de foute kersttrui is vrijwel iedere feel-good voorbij komt. De iconische scene van Mark Darcy in de Bridget-Jones-film is onvergetelijk. Is dat niet genoeg reden om een trui aan te schaffen?

Foute Kersttruiendag, het bestaat!

Amerika staat bekend om de vele feestdagen, waarbij vrijwel ieder gezin enorm uitpakt om het een feestelijke dag te maken. Versieringen tot in de tuin, verlichtingen die drie straten verder nog te zien zijn en tonnen vol met snoep, niets is te gek! Amerika heeft daarbij ook de ‘ugly christmas sweater day’ vastgelegd op de derde vrijdag van december. Deze dag geeft iedereen toestemming met een foute kersttrui op de werkvloer te verschijnen.

https://www.uglyxmas.be/be_nl/

Related Posts

Dakster dakbedekking voor uw dak-en gevelwerk

Botox voor huidprobelemen

Storing in de meterkast!