White catalog
Image default
Business / Employment

Wat is het belangrijkste voordeel van een telefoonservice?

Een telefoonservice is meer dan iemand die een binnenkomend telefoontje beantwoordt. Ook u en uw bedrijf krijgt nooit een tweede kans voor een eerste indruk. Cliché? Tuurlijk, maar dat betekent niet dat het niet waar is. Wanneer uw bedrijf een telefoontje krijgt van een nieuwe klant of een bestaande klant, begint hun eerste indruk van uw bedrijf met hoe ze worden begroet. Hoe wilt u gehoord worden? Een rinkelend geluid gevolgd door een onverschillige receptioniste? Of een professionele begroeting die past bij de professionaliteit van uw organisatie?

Een telefoonservice helpt de professionele uitstraling te verbeteren

Om een consistente, professionele uitstraling te garanderen, is een telefoonservice de beste optie voor uw bedrijf vanwege de kosteneffectieve, efficiënte manier waarmee u uw imago kan verbeteren. Maar net zo belangrijk als de eerste indruk is dat u ervoor zorgt dat uw bellers snel in contact kunnen komen met wie ze nodig hebben – of dat nu verkoop, service of de manager is. U vraagt zich misschien af hoe een dergelijke service uw bedrijf kan helpen, vooral als u een klein bedrijf bent. De voordelen gaan veel verder dan alleen de eerste begroeting, zelfs als u een ZZP’er bent of 10 of minder medewerkers in dienst heeft.

Echte kostenbesparingen

De telefoonservice van Freevoice bespaart u geld in vergelijking met het inhuren van een receptioniste c.q. telefoniste. De kosten van het zoeken, aannemen en trainen van een nieuwe medewerker kunnen hoog oplopen. Want u betaalt niet alleen een salaris, maar ook loonbelasting, uitkeringen, bonussen, vakanties, ziektedagen enz. Natuurlijk kan geen enkele receptionist 24/7 aan zijn of haar bureau blijven, wat betekent dat u mogelijk moet betalen voor een extra back-up systeem of een antwoordservice voor wanneer de receptioniste weg is. Bij ziekte, vakantie of vrije dagen en er niemand binnen het bedrijf zijn of haar taken kan overnemen.

Geringe kosten

Dankzij Antwoordservice.nu kunt u telefoonservice voor slechts de eenmalige kosten van € 75,- voor het inrichten van uw eigen account. En in een abonnement betaalt u per maand bij 0-40 gesprekken: € 77,00. Vervolgens wordt er een staffel gehanteerd als er meer gesprekken gevoerd worden. Tot 100 gesprekken is dat slechts € 191,75. Zoals u vast begrijpt is dit een fractie van de kosten van het inhuren van een nieuwe medewerk(st)er.