White catalog
Image default
Household

Wat is gelaagd glas?

Eigenlijk zou je kunnen zeggen dat je met gelaagd glas nog meer veiligheid kan waarborgen! Denk hierbij dat er een soort van folie op zit wat ervoor zorgt dat het glas bij elkaar houdt mocht het sneuvelen. Maar boven alles is het van belang om dit natuurlijk te voorkomen wat logisch is. Bij JLM Glas ben je hiervoor aan het juiste adres. Niet alleen beschikken zij over een ruim assortiment, maar bieden ook nog eens aantrekkelijke prijzen!

 

Waarom bij JLM Glas bestellen?

 

Wanneer je op zoek bent naar stevig glas, dan is het van belang om kwaliteit te krijgen. Hiervoor ben je bij JLM Glas aan het juiste adres. Dit bedrijf beschikt over meer dan twintig jaar ervaring en weet als geen ander welk soort glas je het beste kunt bestellen. Tevens zal je hier profiteren van scherpe prijzen en een snelle levering. Het is natuurlijk logisch dat jij er niet op zit te wachten dat de levering lang duurt. JLM Glas beschikt over een ruim voorraad en kan hierdoor snel leveren.

 

Het monteren van gelaagd glas

 

Wanneer je hier een bestelling hebt geplaatst, dan is het van belang dat de afmetingen kloppen. JLM Glas heeft diverse standaard afmetingen die zij graag aanhouden. Dit zijn de meest voorkomende afmetingen waarbij de kans groot is dat dit ook klopt bij jou. Mocht het zo zijn dat dit niet het geval is, dan wordt er aangeraden om contact op te nemen met hun. Zij kunnen dit dan op basis van maatwerk alsnog leveren voor een zeer aantrekkelijke prijs. 

 

Wanneer het geleverd is wordt er aangeraden om het niet te lang te laten staan, maar monteer het zo snel mogelijk. Hierdoor is jouw woning of winkel beschermd met goede kwaliteit glas. Bij het monteren is het van belang dat dit op de juiste manier gedaan wordt. Een verkeerde montage zorgt immers voor instabiliteit. Kies er dus voor om een specialist in te schakelen die hier de nodige kennis over beschikt. Bovendien werken zij met het juiste materiaal waar jij wellicht nog niet eens aan gedacht had. Wil jij graag meer te weten komen over gelaagd glas of andere varianten? Kies er dan gerust voor om meer informatie te lezen op de bovenstaande website. Ook staan zij jou graag telefonisch te woord als het niet duidelijk is.